Sådan gør du​

Bestilling af varer

Alt efter hvad man er visiteret til, kan bestilling af varer foregå på følgende måder:

  • Telefonisk via en fast kontaktperson i vores call-center, som ringer i et aftalt tidsrum
  • Online (hjemmeside eller mail)
  • Hjemmepleje kan også lave bestillingen for dig

Varerne leveres med kølebil til Deres privatadresse aller hverdage indenfor det følgende døgn. Såfremt De ønsker at bestille varer telefonisk, vil De blive kontaktet på et på forhånd aftalt tidspunkt mellem kl. 08.00 og 16.00. De stiller herefter Deres varer ved at oplyse varenumrene fra vores katalog. De kan enten benytte vores papirkatalog, eller se vores katalog på hjemmesiden. De er også velkomme til at bestille varer via henvisning til SuperBrugsens ugentlige tilbudsavis.

Afbestilling af varer

Såfremt du ønsker at afbestille nogle varer, som du har bestilt, skal du hurtigst muligt og senest kl. 15:30 samme dag som du har lavet din bestilling, kontakte Egebjerg Købmandsgård telefonisk på 70258888. Ved for sen afmelding eller hvis du ikke er hjemme på det aftalte tidspunkt, skal du betale for let-fordærvelige varer såsom mælk, kød, grønt, brød og lign.

Udbringning af varer

Du får leveret dine varer på en fast leveringsdag. Leveringstidspunktet aftales med dig, idet vi så vidt muligt ønsker at efterkomme dine ønsker. Der leveres frit op til 20/12 kg. varer til visiterede borgere (kan variere fra kommune til kommune). Ved over 20/12 kg. varer bliver der opkrævet et gebyr på 20 kr. pr. påbegyndt 10 kg. ekstra.

Betaling

Betaling af dine varekøb kan ske på følgende måder:

Betalingskort (dankort eller visa/dankort) – Kortoplysninger gemmes krypteret i en betalingsgateway. Brugsen hæver pengene fra betalingskortet, når varerne er blevet pakket.

Indbetalingskort (betalingsserviceaftale) – Kræver som udgangspunkt indbetaling af depositum, (gælder ikke alle kommuner), på det beløb, som du forventer at handle for over en 6 ugers periode. Det indbetalte depositum udgør samtidig kreditgrænsen og hvis du overstiger kreditgrænsen, kan du ikke købe flere varer, før det skyldige beløb er indbetalt og registreret af Egebjerg Købmandsgård. Hvis du af den ene eller anden grund stopper din indkøbsordning hos Egebjerg Købmandsgård, bliver depositum brugt til betaling af evt. skyldige ordrer og derefter bliver det resterende beløb tilbagebetalt. Hvis ikke der er nogle skyldige ordrer bliver hele depositum tilbagebetalt.

Egebjerg Købmandsgård sender indbetalingskort ud til dig med opkrævning af de ordrer, der er blevet bestilt i opkrævningsperioden. Opkrævningsperioden går fra ca. den 20. i måneden til den 20. i den efterfølgende måned. Betalingsfristen er den 1. i den efterfølgende måned. Indbetalingskortet indeholder oplysninger, som banken skal bruge til at oprette en evt. betalingsserviceaftale med.

Når du bliver kunde hos os, kan du sammen med vores kundeservice finde den løsning der passer bedst for dig.

Skal borgerne i din kommune have indkøbshjælp?

Vi ser frem til et godt samarbejde og glæder os til at bringe varer ud til dig, og dermed gøre deres hverdag lettere

i283163839602485990._szw1280h1280_

Egebjerg Købmandsgård er en virksomhed der leverer dagligvarer til borgere, som er visiteret til indkøbsordning.

TELEFONTIDER

Mandag - Torsdag: Kl. 08:00 - 16:00

Fredag: Kl. 08:00 - 15:00
Lørdag - Søndag: Lukket

BESTILLING

Varerne skal senest bestilles kl. 13:00 dagen før den aftalte leveringsdag.

​CVR: 31873258 ⎟ Handelsbetingelser