Om os

Info om Egebjerg Købmandsgård

Egebjerg Købmandsgård er en virksomhed der leverer dagligvarer til borgere, som er visiteret til indkøbsordning. Vi samarbejder med SuperBrugsen, hvor du får pakket dine varer, som efterfølgende bliver leveret med chauffør til dig på den aftalte leveringsdag.

Egebjerg Købmandsgårds hensigt er at De skal få en oplevelse af godt købmandsskab, det vil sige at der lægges vægt på: God service, en personlig kontakt og stabiltet.

De har naturligvis igenne årene selv set, hvordan dagligevarebutikkerne har udviklet sig fra den lokale købmand til store supermarkeder og discountbutikker. Vi har forsøgt at forene det bedste fra disse butikker.

Friske varer

Vi lægger stor vægt på at varer, som du modtager, mælk, brød, grønt mm. har størst mulig friskhed. Den lokale SuperBrugsen pakker altid friske varer som har maksimal holdbarhed.

Fornuftige priser

Vores priser er almindelige SuperBruggsen priser. Der er ikke lagt skjulte omkostninger på priserne.

Hver uge kan man desuden købe tilbudsvarer fra den aktuelle SuperBrugsen tilbudsavis til den samme tilbudspris som gælder i den fysiske butik.

Imødekommenhed

Vi tilpasser os den enkelte borgers behov, f.eks. tidspunkt for levering. For at have det beste mulige samarbejde, tilstræber vi en fast kontaktperson, både ved telefonisk bestilling, pakning af varer og ved leveringen. Det vil derfor være den samme person der kontakter Dem igen og igen.

Fordele ved Egebjerg Købmandsgård

Firefarvet katalog – med ca. 6000 varer i billeder/tekst.

SuperBrugsen tilbudsavis – der kan handles fra den normale ugentlig tilbudsavis og fra ca. 6000 SuperBrugsen varer som ike ses i kataloget.

Fornuftige priser – ingen ekstra omkostninger er lagt på priserne.

Køle og frostvarer – sættes på plads i henholdsvis køleskab og fryser, direkte fra vores kølebiler.

Dag til dag levering – varerne kan bestilles indtil kl. 12.00 dagen før den aftalte leveringsdag.

Bestilling – deres faste kontaktperson ringer til Dem på det aftalte tidspunkt og hjælper Dem med Deres bestilling. De kan også bestille via vores hjemmeside, på mail eller genne, hjemmeplejen hvis man er visiteret til det.

Betaling – PBS eller månedligt Girokort samt dankort.

Skal borgerne i din kommune have indkøbshjælp?

Vi ser frem til et godt samarbejde og glæder os til at bringe varer ud til Dem, og dermed gøre deres hverdag lettere, gladere og sundere.

+45 70 25 88 88
+45 70 25 88 88